Elinkeinonharjoittajat vetävät yli 40 000 Bitcoinia BitMEX: ltä yrityksen lakisääteisten aloitteiden alkaessa

Suosituin kryptovaluuttajohdannaisten vaihtoalusta The News Spy taistelee parhaillaan Yhdysvaltojen hallituksen rikosoikeudellisista syytteistä. Vaikka Seychellien pörssi on kiistänyt väärinkäytökset, skandaalit näyttävät aiheuttavan sen vuotavan asiakkaita.

Antsy-kauppiaat liikkeellä

Mukaan tietojen välillä Glassnode, kauppiaat ovat vetäytyneet noin 45000 BTC kuponkia (arvoltaan noin $ 420 miljoonaa euroa) vaihteesta lähtien rivi Yhdysvaltain hallitus alkoi. Lohkoketjun tiedonseurantayritys oli aiemmin huomauttanut, että BitMEX menetti 23 200 BTC: tä (noin 243 miljoonaa dollaria) yhdessä tunnissa, mikä merkitsi massiivisinta tuntivirtaa, jonka pörssi on koskaan rekisteröinyt.

Kuten Glassnode lisäsi, BitMEX-lompakoissa oli aluksi noin 170,00 BBTC (arvoltaan noin 1,8 miljardia dollaria). Tämä merkittävä varojen ulosvirtaus epäilemättä vahingoittaa yritystä.

Markkinoiden analyysiyhtiön Skewin tietojen mukaan Bitcoinin futuurisopimusten avoimet kannat pörssissä ovat laskeneet 20 prosenttia . Varojen pienenemisenä on todennäköisintä, että hallituksen syytetoimisto aiheutti tämän osuman avoimille paikoille.

Crystal Blockchainin tiedot vahvistivat Glassnode-raportin ja selittivät, että BitMEX: n nettovirrat kasvavat edelleen. Data-analyysiyritys esitti myös, että Huobi, Binance, OKEx ja Gemini olivat olleet sijoittajan lentojen suurimmat edunsaajat. Pelkästään neljässä pörssissä on ilmoitettu ottaneen 20000 BTC: tä siirretyistä varoista.

Asiat voivat saada sotkuisen

Mittarien lasku johtuu merkittävästä BitMEX-veloituksesta, joka laski aiemmin tässä kuussa. Yhdysvaltojen Commodity Futures Trading Commission (CFTC) teki 1. lokakuuta valituksen Seychellien pörssiä vastaan ja syytti sitä rekisteröimättömän kaupankäyntialustan toiminnasta ja rahanpesun torjunnan (AML) rikkomisista.

New Yorkin eteläpuolella sijaitsevassa arkistossa mainittiin viisi yhteisöä ja kolme henkilöä, jotka omistavat pörssin. Heihin kuuluvat BitMEXin toimitusjohtaja Arthur Hayes, Samuel Reed ja Ben Delo. Muita yhteisöjä ovat ja HDR Global Services (Bermuda) Limited (BitMEX), ABS Global Trading Limited, HRD Global Trading Limited, Shine Effort Inc. ja 100x Holding Limited.

Kuten komissio selitti, se uskoo, että BitMEX oli laittomasti tarjonnut vipuvaikutteisia kauppapalveluja kauppiaille. Perustamisestaan lähtien vuonna 2014 pörssi ilmoitti tarjoavansa vipuvaikutteista kauppaa 1 biljoonan dollarin arvosta. Se myös veloitti BitMEX: ää perusnormien mukaisten menettelyjen rikkomisesta, mukaan lukien rekisteröinnin epäonnistuminen viranomaisilla ja AML- ja Know-Your-Client (KYC) -menettelyjen puuttuminen.

Virasto vahvisti turhautumisen, siviilipoliittisten seuraamusten, pysyvien kaupankäyntikieltojen ja kieltojen hakemisen tulevia rikkomuksia vastaan. Syytteiden lisäksi tuomioistuin syytti kolmea edellä mainittua henkilöä – sekä BitMEXin liiketoiminnan johtaja Gregory Dwyer – pankkisalaisuuslain rikkomisesta. Jos heidät tuomitaan, heitä voi uhata viisi vuotta vankeutta ja maksaa noin 250 000 dollarin sakot.

FBI: n apulaisjohtaja William Sweeney väitti, että yksi yrityksen johtajista oli kerskaillut yrityksen perustamisesta Yhdysvaltojen ulkopuolelle, koska heidän sääntelyviranomaisiaan olisi helppo lahjoittaa. Oikeusministeriö vahvisti lausunnossaan, että Reed pidätettiin torstaina aamulla Massachusettsissa. Muut yrityksen johtajat ovat edelleen vapaina.