Bitcoinin volatiliteetti heikkenee 23 kuukauden alimmalle tasolle

Bitcoinin volatiliteettiindeksi laski aiemmin tässä kuussa alimmalle tasolle marraskuun 2018 jälkeen.

Gamdom.com – Liity taisteluun 50 000 dollaria varten. Aloita ansaitsemalla pisteitä kaikista vedonlyönneistä Gamdom-kolikoista ja katso kuinka pitkälle voit nousta tulostaulukkoon!

Viime sunnuntaina BTC: n volatiliteetti-indeksi laski 0,028 pisteeseen.

Viime viikolla suurin digitaalinen valuutta laski alle 10 500 dollarin. Analyytikot liittivät bitcoinin heikentymisen amerikkalaisten sääntelyviranomaisten hyökkäykseen BitMEX-pörssissä ja osakemarkkinoiden pudotukseen koronavirukseen sairastuneen presidentti Donald Trumpin sairaalahoidon jälkeen.

Trendit:
Sorare on tyytyväinen PSG: hen. Blockchain-peli osuu Yhdysvaltoihin
Negatiivinen trendi ei kuitenkaan dominoinut pitkään, ja sunnuntaina 4. lokakuuta Bitcoin Future alkoi jälleen vahvistua. Kolikko on tällä hetkellä lähellä 10 700 dollaria. Mutta arvon kasvu on edelleen vähäistä. Bitcoinin hintavaihteluiden alue viimeisten 30 päivän aikana on vähentynyt 43%.

Skew-palvelun mukaan avoin kiinnostus bitcoin-futuureihin sen jälkeen, kun uutiset BitMEX-pörssistä laskivat, laski 20%. Elinkeinonharjoittajat mieluummin kaivavat pitkiä positioita lyhyen pelin hyväksi markkinoiden riskien minimoimiseksi.