ANALYSTER MÅL NEDGANG TIL 11 500 USD SOM BITCOIN begynner å dykke lavere

  • Bitcoin var vitne til en intens utsalg i dag som skjedde etter at okser igjen ikke klarte å bryte over $ 13 800
  • Salgspresset her har vist seg å være ganske betydelig, og kjøpernes manglende evne til å overvinne det signaliserer at det kan markere en lokal topp
  • Kryptoen handles nå ned igjen der den har vært den siste uken i regionen på nedre $ 13.000
  • Både okser og bjørn har ikke vært i stand til å få fast kontroll over den kortsiktige trenden
  • En næringsdrivende bemerker nå at en nedgang mot $ 11.500 kan oppstå på kort sikt
  • Han tror at denne tilbakegangen vil bli fulgt av en enorm oppside

Bitcoin Pro og resten av kryptovalutamarkedet har blitt fanget i vanskeligheter med en sidelengs handel i løpet av de siste dagene og ukene, med kjøpere og selgere som ikke klarer å kontrollere trenden på sikt.

I forrige uke var kryptovalutaen i stand til å samle seg så høyt som $ 14100, men salgspresset her var ganske intenst og tvang den umiddelbart tilbake til $ 13.800.

Til tross for at det månedlige lyset har stengt over dette nivået, har det vært utsatt for noen intense tilførsler av salgspress de siste timene. En analytiker mener at dette vil markere starten på en tilbakegang som til slutt sender den til å rulle så lavt som $ 11 500.

BITCOIN-STRIDER TIL Å FÅ MOMENTUM SOM SELGERE TYVER DET NEDRE

I skrivende stund handles Bitcoin ned over 3% til den nåværende prisen på $ 13.350. Dette markerer en bemerkelsesverdig nedgang fra de ukentlige høydepunktene på $ 14,100 og de daglige toppene på $ 13,900.

Hvor kryptotrendene på kort sikt vil avhenge av hvordan den reagerer på støtten rett under der den for tiden handler.

Et brudd under regionen på nedre $ 13 000 kan utløse en salgs-vanvidd som får sine 14 100 dollar-høyder til å markere en midtveis topp.

HANDELSKRAV FLYTTER TIL $ 11 500 ER ØYE

En næringsdrivende tilbyr nå et dystre utsikter for kryptoen, og bemerker at et trekk til $ 11 500 kan komme på kort sikt før Bitcoin kan få noen langsiktig støtte som sender den høyere.

“BTC-momentum fortsatte å synke da vi økte tredje etappe. Kort fra $ 13 755. Hvis vi skal fortsette å selge, forventer jeg at den røde boksen holder som motstand, gitt at det er viktig som støtte for LTF. ($ 11,650). Ønsker å være en kjøper til $ 11.500. Ingen skrivefeil. ”

Med mindre det ser en kraftig rebound på kort sikt som sletter de nylige tapene, er det en sterk mulighet for at ytterligere ulemper er nært forestående for Bitcoin.